Στην παρακάτω φόρμα οι κάτοικοι των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα & Κυκλάδες), από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης (εκπαίδευση εξ'αποστάσεως) πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, σεμινάρια τα οποία παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Η πλατφόρμα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου στις 18:00, ενώ τα πρώτα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:
1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις
2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ   
3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.α.)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1. ΜΑΓΕΙΡΑΣ, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ, ΛΑΝΤΖΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ
2. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Π.Χ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Χ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Ή ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους από τις 30 Μαίου και μετά μαζί με αναλυτικές οδηγίες για τη διεξαγωγή της τηλεκπαίδευσης η οποία θα είναι συνδυασμός σύγχρονης διδασκαλίας (2 ώρες online με ειδικό εκπαιδευτή) και ασύγχρονη εκπαίδευση όπου ο εκπαιδευόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, ερωτοαπαντήσεις, νομοθεσία, έντυπα υπουργείων,τεστ κ.α.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να διαθέτουν σύνδεση Internet και υπολογιστή, laptop ή tablet (ή ακόμα και smartphone) με καμερα και ιδεατά μικρόφωνο.

Μετά τη επιτυχή συμμετοχή στις διαδικασίες της εκπαίδευσης, το Κ.Ε.Κ. παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά).

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ !

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ EMAIL ΚΑΙ SMS ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ. Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.